TATTARISÄMPYLÄ

Juureen leivottu terveyspommi.

Tattari ja pellava lyövät kättä keskenään pehmeänmakuisessa käsin leivotussa kuitupommissa, jota ei suotta valittu Suomen parhaaksi gluteenittomaksi tuotteeksi 2014. Aito juuri pehmentää tattarin makua ja pellavansiemenet täyttävät leivän omega-3-rasvahapoilla. Puolitoista rouheista sämpylää lataa omegavarastosi täyteen koko päiväksi. Kokeile gluteenitonta moniviljaleipää syksyisen sienikeiton kanssa.

(Parasta ennen 4 pv, tutustu toimitusehtoihin ennen tilaamista)

Hinta

3,95

Hannun 100 % Gluteenittomassa Tattari sämpylässä Tattari ja pellava lyövät kättä keskenään pehmeänmakuisessa käsin leivotussa kuitupommissa, jota ei suotta valittu Suomen parhaaksi gluteenittomaksi tuotteeksi 2014. Tattarusämpylä ruskeassa muovipussissa.

Ainesosat

Vesi, täysjyvätattarijauho* (20 %), täysjyväriisijauho*, pellava, sokeri, perunahiutale, maissijauho (GMO-vapaa), D-vitaminoitu hiiva, jodioitu suola (1,1 %), kasvikuitu (psyllium), kaakaojauhe, sakeuttamisaine (E415), säilöntäaine (E202)

*Täysjyvän osuus viljaraaka-aineista 96 %, valmiissa tuotteessa 38,2 % täysjyväviljaa

 

LISÄTIEDOT

Jodisuola ja D-vitamiinihiiva, omega-3 ja vegaaninen.

Paino 320 g / 4 kpl
Mitat: 20.0 x 11.0 x 6.5 cm

Tuotekoodi: 430
EAN-koodi: 6 4300 4763 2003

RAVINTOSISÄLTÖ

Hannun 100 % Gluteeniton Tattarisämpylä ravintosisältötaulukko Energiaa | 725 kJ/171 kcal | Rasvaa | 3,7 g | josta tyydyttyneitä | 0,8 g | Hiilihydraatteja | 29,7 g | joista sokereita | 2,0 g | Ravintokuitua | 5,5 g | Proteiinia| 7,0 g | Suolaa | 1,1 g | D-vitamiinia | 2,4 ug | Jodia | 27,5 ug| Magnesiumia | 83,5 mg | Omega-3 | 1,5 g | Laktoosia | 0 g