Uusia perinteitä

Puhtaasti parempaa
Koska gluteenittomassa leivonnassa ei ole hyödynnettävissä vuosisatojen leivontaperinteitä, siinä kekseliäisyys ja pitkäjänteinen kokeilemalla testaaminen ovat onnistuneiden reseptien ydin. Gluteeni on vehnäleivässä sitkon perusta ja avain maukkaaseen koostumukseen. Gluteenittomassa leivonnassa sille kehitetään korvaajia esimerkiksi psylliumkuidusta, liotetuista pellavansiemenistä tai kaurahiutaleista. Gluteeniton tuotekehityksemme onkin saanut paitsi kiitosta asiakkailta myös tunnustuksia, kuten Vuoden gluteeniton tuote (2014) ja Vuoden gluteeniton yritys (2007).
Käsin leivottua
Valmistamme gluteenittomat tuotteet perinteitä kunnioittaen käsin kolmessa lähileipomossamme. Pääosa tuotteista tulee ainoastaan gluteenittomiin tuotteisiin keskittyneestä Kauhajoen leipomostamme. Honkajoella sijaitsevan Satakunnan leipomon yhteyteen perustettu gluteeniton leipomo valmistaa herkulliset kahvileivät koko Suomeen. Osa gluteenittomista sämpylöistämme puolestaan leivotaan Nurmijärven gluteenittomassa leipomossamme.


Kotimaista suosien
Gluteenittomien tuotteidemme viljoista puolet tulevat kotimaasta. Esimerkiksi käyttämämme kaura on 100 % suomalaista, ja sen hankinnassa suosimme lähituotantoa. Suomalaisten gluteenittomien jauhojen rajallisen saatavuuden vuoksi täydennämme tarvetta eurooppalaisilla jauhoilla.
Verkkokaupasta koko Suomeen
Verkkokauppamme helpottaa asiakkaidemme arkea tuomalla gluteenittomat tuotteet kaikkien saataville koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Idea lähti vuosia sitten yhdeltä leipomoalueemme ulkopuolelta asuneelta asiakkaaltamme, joka halusi tilata tuotteita alueensa keliaakikoille postitse. Verkkokaupan myötä tavoitamme todella laajasti leivän ystävät ja pystymme tarjoamaan heille laajasti tuotteitamme. Ajoitamme tuotteiden lähetyksen aina niin, että tuotteet ovat tilaajillaan mahdollisimman tuoreina.
