TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Verkkokaupan tuotteita myy Pirjon Pakari Seinäjoki Oy, y-tunnus 2301464-0. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti osoitteesta Hannungluteeniton.fi. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan mm. tilauksen hinta, toimituskulut, tilatut tuotteet ja tilausnumero. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Voit maksaa ostoksesi turvallisesti ja kätevästi Paytrail Oyj:n kautta. Lisätietoja palvelusta alla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

TOIMITUS

Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Alla on lista toimitusvaihtoehdoistamme ja kunkin vaihtoehdon perässä on kyseisen toimitustavan hinta:

Postipaketti (5,90 €) Matkahuolto lähellä-paketti (6,90 €)
Matkahuolto jakopaketti: (12,90 €)

Nouto Ylivieskan myymälästä (0 €)
Nouto Seinäjoen myymälästä (0 €)
Nouto Ylöjärven myymälästä (0 €)
Nouto Nurmijärven myymälästä (0 €)

maksetun tilauksen nouto suoraan leipomolta SEURAAVAN viikon ke tai pe. Ilmoita noutopäivä tekstikentässä päivämäärä -muodossa.

Lisätietoa Postin toimitustavoista osoitteessa:
https://www.posti.fi/fi/henkiloille/paketit-ja-seuranta

Lisätietoa Matkahuollon toimitustavoista osoitteessa: https://www.matkahuolto.fi/yritysasiakkaat/pakettipalvelut-ja-rahti-sopimusasiakkaille

Ostaessasi yli 50 eurolla, saat ilmaiset toimituskulut. Tällöin paketti toimitetaan joko Postin Postipakettina tai Matkahuollon bussi- tai lähipakettina.

Huomioithan, että Matkahuollon lähipaketti toimitetaan  marketteihin yms. noutopisteisiin.

Postipakettien noutopisteen valinta:
https://www.posti.fi/fi/henkiloille/paketit-ja-seuranta/lahetyksen-seuranta-ja-hakeminen/oma-noutopiste

Voit myös ladata Postin Omaposti sovelluksen ja valita toimitusosoitteen sen kautta:
https://oma.posti.fi/welcome/fi/

Olemme merkinneet tuotesivuilla jokaisen tuotteen säilyvyysajan leipomispäivästä katsottuna. Lähetämme tuoretuotteet aina leivontapäivänä. Lähetämme gluteenittomia tuotteita matkaan tiistaisin.

Ajoitamme tuotteiden lähetyksen aina niin, että sinä saisit tuotteet itsellesi mahdollisimman tuoreena. Lähetämme sinulle sähköpostin, kun tilauksesi on lähetetty matkaan. Näin osaat arvioida, milloin tuotteet saapuvat noudettavaksesi. Kuljetus kestää toimitustavasta riippuen arviolta 1-2 päivää, lähialueelle paketti voi ehtiä jo samana päivänä (tuotteet lähetetään Seinäjoelta). Otathan meihin yhteyttä, mikäli kuljetus viivästyy ja tuotteet ehtivät vanhentua, korvaamme ne sinulle.

PERUUTTAMISOIKEUS

Tuotteiden erilaisista säilyvyysajoista johtuen osalla verkkokaupan tuotteista on peruuttamisoikeus ja osalla ei. Peruuttamisoikeus koskee ainoastaan seuraavia tuotteita:

  • Free From G hapannappi naturel
  • Free From G hapannappi valkosipuli
  • Free From G hapannappi kumina
  • Hannun 100% Gluteeniton vaalea pikkuleipä
  • Hannun 100% Gluteeniton kaneliässä

Ylläolevien tuotteiden osalta asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Peruuttamisoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia avaamattomia ja myyntikelpoisia tuotteita.

Teillä on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi postitse tai sähköpostitse).

Yhteystiedot peruuttamisoikeuden käyttämiseksi:

Pirjon Pakari Seinäjoki Oy
Leipurinkatu 1
60320 Seinäjoki

Ilmoitamme teille peruuttamisilmoituksen saapumisesta.
Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tilauksen, palautetaan kaikki teidän maksamanne suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamislomakkeen saatuamme. Suorituksen palautuksesta huolehtii maksupalvelutarjoajamme Paytrail. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittaneet lähettäneenne tavaran takaisin.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
  • sekä kopio Hannun 100% Gluteeniton -tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Pirjon Pakari Seinäjoki Oy
Leipurinkatu 1
60320 Seinäjoki

Pyydä postista kuitti palautuksestasi ja säilytä se huolellisesti.

Huomio:
Muihin kuin ylempänä mainittuihin verkkokaupassa myytäviin tuotteisiin ei sovelleta Kuluttajasuojalain (1978/38) etämyyntiä koskevaa peruuttamisoikeutta. Voit lukea lisää peruuttamisoikeudesta ja poikkeuksista peruuttamisoikeuteen osoitteessa:

http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

 

ONGELMAT KULJETUKSISSA JA TUOTEVIRHEET

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, parasta ennen -päiväys on ehtinyt mennä ennen kuin tuote on tullut sinulle asti, tuote on vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita virheestä välittömästi sähköpostilla tai puhelimitse:

Pirjon Pakari Seinäjoki toimisto:
040 773 8333

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Postissa tai Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postille tai Matkahuoltoon.

Yrityksellä on tuotteita koskeva lakisääteinen virhevastuu.

TIETO RIIDANRATKAISUELIMISTÄ

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Euroopan komission verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ ,
yrityksen sähköpostiosoite on

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja, hintoja sekä postikuluja. Lisäksi pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamisen selkeissä hintavirheissä (esim. hinta 0,00 euroa).

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikkia asiakastietoja luottamuksellisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille ilman erillistä lupaa.